Spring til indhold

Scanpro

Scanpro A/S er en førende virksomhed inden for teknik, design og levering af procesanlæg til mejeri- og juiceindustrien. De har know-how og rådgivning til produktion af alle former for mejeriprodukter, samt is og saft-produkter.

Scanpro A/S blev etableret i 1988 som en konsulentvirksomhed til mejeriindustrien. Grundlæggeren, Aksel Rasmussen, havde fået en stor erfaring med at etablere mejeri- og juiceprojekter rundt om i verden efter en lang karriere med førende leverandører til branchen. Da de større udbydere voksede sig større og større, opstod behovet for levering af know-how og udstyr til de små og mellemstore projekter på mange markeder i verden. Det er denne niche, som Scanpro A / S er baseret på.

 ""

Søren Holm, Regional Manager for Scanpro A/S, bosat i Santiago, siger:

Scanpro har valgt at starte nyt kontor her i Chile på grund af den store vækst i fødevare- og mælkeindustrien, som blandt andet er opstået ved de frihandelsaftaler som Chile har indgået med mange lande, og den forholdsvis lave mælkepris i landet. Vi har indtil videre mest beskæftiget os i Asien, Mellemøsten og Europa med projekter til mejeri- og drikkevareindustrien. Det var nu oplagt at udvide til det latinamerikanske marked, og valgte at bruge vores moderselskab Intertec, som allerede har kontor i Chile, som partner. Dermed har firmaopstarten været forholdsvis let. Vi har store forventninger til de chilenske kunder i mejerisektoren, som har udtrykt sig positivt over for Scanpros nye kontor her i Chile, da det bl.a. gavner konkurrencen inde for vores branche, hvor vores force er, at vi kan tilbyde totalløsninger med vores interne knowhow i Intertec koncernen, samt med vores samarbejdspartner DSS Silkeborg.

""

 

The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt kl. 9:00-17:00. Fredag kl. 9:00-14:00.

 

 

Handelschef Maria Mesonero Kromand

+56 (2) 2941 5111

 

 Eksportrådgiver Sebastian Flores

+56 (2) 2941 5103

 

 

 

Møder kun efter forudgående aftale.